TREFFER HEEFT VEEL MOGELIJKHEDEN
VOOR LOGISTIEKE MEDEWERKERS

BIJ TREFFER HEB IK PERSOONLIJK CONTACT

ALS ADMINISTRATRICE HAD TREFFER
GELIJK EEN PASSENDE MATCH VOOR MIJ

TREFFER ZOEKT BOUWLIEDEN

ALS TECHNICUS BEN IK GESLAAGD BIJ TREFFER

 • Alkmaar
 • Amsterdam
 • Bergen aan Zee
 • Egmond aan zee
 • Heerhugowaard
 • Hoorn
 • IJmuiden
 • Nieuw-Vennep
 • Noord Holland
 • Noord-Holland
 • Velsen-Noord
 • Zaandam

Over ons

Uitzendbureau Treffer is meer dan een uitzendbureau. 

We richten ons namelijk niet alleen op flexibele arbeidsbemiddeling in Noord-, Zuid-Holland en Utrecht, maar denken met werkzoekenden mee over hun loopbaanmogelijkheden en adviseren werkgevers over diverse organisatievragen. Zo spelen we in op de hedendaagse arbeidsmarkt. Daarin staan de begrippen flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid centraal.

Persoonlijke aandacht

Ons uitgangspunt is een optimale dienstverlening aan onze opdrachtgevers en goed werkgeverschap voor onze uitzendkrachten. In alle gevallen besteden we persoonlijke aandacht aan onze relaties. En indien nodig zijn we dag en nacht bereikbaar.

Maatschappelijk betrokken

Als uitzendbureau zijn we betrokken bij mensen, ook als die een achterstand tot de arbeidsmarkt hebben. In die gevallen gaan wij uit van de uitgangspunten van Social Return On Investment. Dat houdt in dat we investeren in de lokale gemeenschap, bijvoorbeeld door het bemiddelen van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt of door ons in te zetten voor maatschappelijke doelen. Er is immers meer dan werk in het leven!

Meteen aan de slag met Treffer!

Wil je gelijk werk maken van je loopbaan? Schrijf je dan direct in en upload je CV. We vragen je om een aantal vaste gegevens, maar zijn ook benieuwd naar je wensen en voorkeuren. Op basis van je interesses en vaardigheden gaan we op zoek naar de meest geschikte vacature. Schrijf je nu in!
 

Het Team

Mireille van Wendel

Mireille van Wendel

DGA Getrouwd en moeder van 3 kinderen. In 2007 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en Treffer Uitzendbureau opgericht. “Ik kom helemaal niet uit een ondernemende familie, dus ik vond dat best een grote stap”. Het bleek een gouden greep, want na het eerste opstapjaar gingen de resultaten vanaf 2008 “in een knallende stijgende lijn” omhoog. De sleutel van dit succes? Om te beginnen bezit ik geen negen tot vijf-mentaliteit, want ik ben 24/7 bereikbaar voor mijn klanten. Dat moet ook wel, want waar moet een werkgever heen bij calamiteiten? Daarnaast wil ik een relatie opbouwen met zowel de werkzoekende als de werkgever. Ik moet op locatie zijn geweest, want ik moet het vóelen. Pas dan kan ik een 100% match bewerkstelligen. Ik ga voor het persoonlijke, want op internet kan ik aan de hand van een cv niet zien wat voor vlees ik in de kuip heb. Een intakegesprek duurt bij ons minstens een uur, want ik moet er een gevoel bij hebben. Je kunt mensen namelijk nooit over één kam scheren, daar zijn ze te uniek voor, met ieder zijn eigen specialiteiten.

Noah Turpcu

Vestigingsmanager Partner van Mireille, na 17 jaar dienstverband bij het UWV heb ik de stap genomen om mijn steentje bij te dragen bij Treffer Uitzendbureau. Ik heb ruime ervaring in de Agrarische sector, Bouw en Techniek opgedaan, daarbij veel kennis in wet en regelgeving en als adviseur werkgevers, uiteraard commercieel ingesteld. Mijn sterke kanten zijn het bruggen bouwen tussen werkzoekende en werkgevers, wellicht tot snel!
Noah Turpcu
Guney Turpcu

Guney Turpcu

Consultant Sinds 2011 aan Treffer verbonden, als stagiaire begonnen. Ik vind het leuk om mensen te helpen aan een baan, de wisselende werkzaamheden, klant contacten en bij een ad- hoc aanvraag van een opdrachtgever alles op alles zetten om de planning weer voor elkaar te krijgen, dat geeft mij een kick! Dat heeft mij doen besluiten om de intercedenten opleiding te gaan volgen, ik heb mijn SEU diploma behaald. In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk met voetbal bezig zowel veld als zaalvoetbal.

Dilara Boellaard-Turpcu

Medewerker secretariaat & administratie

Getrouwd met Kevin en moeder van onze dochter Aleyna. Ik ben afgestudeerd als marketeer en ik wilde altijd advocaat worden tot ik hier bij Treffer mijn snuffelstage heb gelopen. Ik vond het een hele leuke stage en ik ben er toen al vrij snel achter gekomen dat ik hier mijn beroep van wil maken. Sinds 2015 ben ik fulltime aan het werk bij Treffer. Ik ben begonnen als intercedent en nu doe ik de salarisadministratie. De perfecte match tussen werknemer en werkgever, dat maakt ons werk zo mooi!

Dilara Boellaard-Turpcu
Kevin Boellaard

Kevin Boellaard

Administrateur

Getrouwd met Dilara en trotse vader van onze dochter Aleyna. Sinds 2018 ben ik werkzaam bij Treffer als administrateur. Hiervoor heb ik gewerkt bij een accounting bureau als financieel analist. Wat ik leuk vind aan mijn werk is dat Treffer echt voor de mens staat, zowel werkgever als werknemer. Treffer staat iedereen persoonlijk te woord en niemand is hier een nummer. 

Emiel van der Wal

Consultant Afwisseling in mijn werk vind ik heel belangrijk en hecht heel veel waarde aan het nakomen van afspraken en een open en heldere communicatie. “Problemen zijn voor mij uitdagingen”. Ik kijk altijd naar mogelijkheden, daarmee streef ik ernaar om nummer 1 te zijn binnen mijn vakgebied. Ontwikkeling zie ik als één van de belangrijkste stukken binnen mijn vakgebied. “Wie gestopt is met beter worden is gestopt met goed zijn !” Ik geloof erin dat je moet doen waar je goed in bent en waar je energie van krijgt. Het maken van een juiste match tussen bedrijf en medewerker geeft mij enorm veel energie “winnen door verbinden!”.
Emiel van der Wal
Bas Aelbers

Bas Aelbers

Consultant

Graag stel ik mij via deze weg voor: ik ben Bas Aelbers , sinds 1 november 2017 werkzaam op de vestiging in Heerhugowaard. Ik woon al mijn hele leven in Alkmaar en ben getrouwd met Ilona. Samen hebben wij een zoontje genaamd Jax. De afgelopen 2.5 jaar heb ik gewerkt bij metselbedrijf Deurwaarder, eerst als timmerman en later als assistent uitvoerder. Daarvoor ben ik mede-eigenaar geweest van een bouwbedrijf op het gebied van particulieren werkzaamheden. De uitdaging voor mij is om de juiste mensen met de juiste bedrijven te matchen en dan niet alleen puur voor de aanvraag maar ook om een stukje persoonlijkheid mee te geven, aan zowel de werkgever maar ook aan de werknemer. Ik hoop, zoals zovelen bij Treffer, op een mooie langdurige loopbaan. Graag tot gauw ziens of aan de telefoon! Bas

Matthijs Rempt

Consultant

Mijn naam is Matthijs Rempt, vanaf september 2018 werkzaam bij Treffer Uitzendbureau. Hiervoor jaren werkzaam als manager in de detailhandel. Ik woon in Alkmaar samen met mijn vriendin en 2 kinderen. Goede communicatie is iets waar ik veel waarde aan hecht, duidelijke afspraken tussen werknemer en werkgever. Op deze manier kunnen we samen de juiste match vinden voor iemand die op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Hetgeen waar ik het meeste energie van krijg is wanneer de werknemer en werkgever een perfecte match zijn.
  
Wellicht tot ziens bij Treffer!

Matthijs Rempt
Daniëlle de Jong - Zoon

Daniëlle de Jong - Zoon

Salarisadministrateur

Mijn naam is Daniëlle, ik ben getrouwd en heb twee dochters. Sinds 2018 ben ik werkzaam bij Treffer als salarisadministrateur. Hiervoor heb ik jarenlang de salarisadministratie gedaan bij het bedrijf van mijn vader. Dus ik weet hoe het is om binnen een familiebedrijf te werken zoals Treffer. 
Ik ben werkzaam op maandag, dinsdag en donderdag. Treffer staat voor het persoonlijke en daarom denken wij altijd mee met zowel de werknemer als de werkgever.