TREFFER HEEFT VEEL MOGELIJKHEDEN
VOOR LOGISTIEKE MEDEWERKERS

BIJ TREFFER HEB IK PERSOONLIJK CONTACT

ALS ADMINISTRATRICE HAD TREFFER
GELIJK EEN PASSENDE MATCH VOOR MIJ

TREFFER ZOEKT BOUWLIEDEN

ALS TECHNICUS BEN IK GESLAAGD BIJ TREFFER

  • Alkmaar
  • Amsterdam
  • Haarlem
  • Heerhugowaard
  • Velsen Noord

Over ons

Uitzendbureau Treffer is meer dan een uitzendbureau. 

We richten ons namelijk niet alleen op flexibele arbeidsbemiddeling in Noord-, Zuid-Holland en Utrecht, maar denken met werkzoekenden mee over hun loopbaanmogelijkheden en adviseren werkgevers over diverse organisatievragen. Zo spelen we in op de hedendaagse arbeidsmarkt. Daarin staan de begrippen flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid centraal.

Persoonlijke aandacht

Ons uitgangspunt is een optimale dienstverlening aan onze opdrachtgevers en goed werkgeverschap voor onze uitzendkrachten. In alle gevallen besteden we persoonlijke aandacht aan onze relaties. En indien nodig zijn we dag en nacht bereikbaar.

Maatschappelijk betrokken

Als uitzendbureau zijn we betrokken bij mensen, ook als die een achterstand tot de arbeidsmarkt hebben. In die gevallen gaan wij uit van de uitgangspunten van Social Return On Investment. Dat houdt in dat we investeren in de lokale gemeenschap, bijvoorbeeld door het bemiddelen van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt of door ons in te zetten voor maatschappelijke doelen. Er is immers meer dan werk in het leven!

Meteen aan de slag met Treffer!

Wil je gelijk werk maken van je loopbaan? Schrijf je dan direct in en upload je CV. We vragen je om een aantal vaste gegevens, maar zijn ook benieuwd naar je wensen en voorkeuren. Op basis van je interesses en vaardigheden gaan we op zoek naar de meest geschikte vacature. Schrijf je nu in!
 

Het Team

Mireille van Wendel

Mireille van Wendel

DGA Getrouwd en moeder van 3 kinderen. In 2007 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en Treffer Uitzendbureau opgericht. “Ik kom helemaal niet uit een ondernemende familie, dus ik vond dat best een grote stap”. Het bleek een gouden greep, want na het eerste opstapjaar gingen de resultaten vanaf 2008 “in een knallende stijgende lijn” omhoog. De sleutel van dit succes? Om te beginnen bezit ik geen negen tot vijf-mentaliteit, want ik ben 24/7 bereikbaar voor mijn klanten. Dat moet ook wel, want waar moet een werkgever heen bij calamiteiten? Daarnaast wil ik een relatie opbouwen met zowel de werkzoekende als de werkgever. Ik moet op locatie zijn geweest, want ik moet het vóelen. Pas dan kan ik een 100% match bewerkstelligen. Ik ga voor het persoonlijke, want op internet kan ik aan de hand van een cv niet zien wat voor vlees ik in de kuip heb. Een intakegesprek duurt bij ons minstens een uur, want ik moet er een gevoel bij hebben. Je kunt mensen namelijk nooit over één kam scheren, daar zijn ze te uniek voor, met ieder zijn eigen specialiteiten.

Noah Turpcu

Vestigingsmanager Partner van Mireille, na 17 jaar dienstverband bij het UWV heb ik de stap genomen om mijn steentje bij te dragen bij Treffer Uitzendbureau. Ik heb ruime ervaring in de Agrarische sector, Bouw en Techniek opgedaan, daarbij veel kennis in wet en regelgeving en als adviseur werkgevers, uiteraard commercieel ingesteld. Mijn sterke kanten zijn het bruggen bouwen tussen werkzoekende en werkgevers, wellicht tot snel!
Noah Turpcu
Lisette de Vries

Lisette de Vries

Consultant Samenwonend met mijn vriend Dennis en moeder van Tijn en Mila. Na mijn HBO studie Personeel en Arbeid heb ik werkervaring opgedaan op de personeelsafdeling van een groot retail bedrijf en het UWV Werkbedrijf als werkcoach. In 2011 ben ik fulltime begonnen bij Treffer uitzendbureau als accountmanager. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het inschrijven, matchen, voorstellen, contact onderhouden met onze uitzendkrachten en het verwerken van de gewerkte uren. Na de komst van mijn zoontje Tijn ben ik parttime gaan werken, ik werk 3 dagen in de week op maandag, dinsdag en donderdag. In mijn vrije tijd geniet ik heerlijk van ons gezinnetje.

Guney Turpcu

Consultant Sinds 2011 aan Treffer verbonden, als stagiaire begonnen. Ik vind het leuk om mensen te helpen aan een baan, de wisselende werkzaamheden, klant contacten en bij een ad- hoc aanvraag van een opdrachtgever alles op alles zetten om de planning weer voor elkaar te krijgen, dat geeft mij een kick! Dat heeft mij doen besluiten om de intercedenten opleiding te gaan volgen, ik heb mijn SEU diploma behaald. In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk met voetbal bezig zowel veld als zaalvoetbal.
Guney Turpcu
Dilara Boellard-Turpcu

Dilara Boellard-Turpcu

Medewerker secretariaat & administratie

Getrouwd met Kevin. Ik ben afgestudeerd als marketeer en ik wilde altijd advocaat worden tot ik hier bij Treffer mijn snuffelstage heb gelopen. Ik vond het een hele leuke stage en ik ben er toen al vrij snel achter gekomen dat ik hier mijn beroep van wil maken. Sinds 2015 ben ik fulltime aan het werk bij Treffer. Ik ben begonnen als intercedent en nu doe ik de salarisadministratie. De perfecte match tussen werknemer en werkgever, dat maakt ons werk zo mooi!

Rinze van Tol

Consultant Samenwonend met mijn vriendin in Noord-Scharwoude. Ik heb ruime ervaring in de handel. Het geeft mij altijd een goed gevoel om iemand te helpen. In het verleden deed ik veel aan sport, zoals voetbal, volleybal, karate, krav-maga en kitesurfen. Maar ik houd me nu alleen nog bezig met hardlopen en natuurlijk leuke dingen doen met mij vriendin. Ik heb veel levenservaring en ik ben altijd van mening dat elke ervaring een ervaring is en deze maakt tot wat je nu bent.
Rinze van Tol
Emiel van der Wal

Emiel van der Wal

Consultant Afwisseling in mijn werk vind ik heel belangrijk en hecht heel veel waarde aan het nakomen van afspraken en een open en heldere communicatie. “Problemen zijn voor mij uitdagingen”. Ik kijk altijd naar mogelijkheden, daarmee streef ik ernaar om nummer 1 te zijn binnen mijn vakgebied. Ontwikkeling zie ik als één van de belangrijkste stukken binnen mijn vakgebied. “Wie gestopt is met beter worden is gestopt met goed zijn !” Ik geloof erin dat je moet doen waar je goed in bent en waar je energie van krijgt. Het maken van een juiste match tussen bedrijf en medewerker geeft mij enorm veel energie “winnen door verbinden!”.

Maarten Godijn

Consultant Per 1 maart 2016 ben ik met veel plezier gestart bij Treffer Uitzendbureau. In mijn verleden heb ik veelal als manager in de consumenten elektronica gewerkt maar was toe aan een nieuwe uitdaging waarbij ik echt iets kan bijdragen aan het geluk van anderen. Hoe belangrijk is werk voor een mens? Dit is na gezondheid in mijn mening het belangrijkste. Niet alleen voor brood op de plank, maar ook om als mens te groeien en samen met andere prestaties neer te zetten. Uiteraard moet niet onderschat worden wat het voor invloed het heeft op een persoon zijn sociale leven en eigenwaarde als die niet op zijn plek zit, of erger; geen werk heeft. Met dit in het achterhoofd ben ik in de uitzendbranche terecht gekomen. Het juiste poppetje op het juiste plaats zetten en zo mens en bedrijf vooruit helpen. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met ontspannen. Dit doe ik door lekker samen met mijn vriendin een dagje de hort op te gaan, op de bank een film kijken, te fitnessen of met vrienden in de zomer naar een festival te gaan. Tevens ben ik graag bezig met zelfontwikkeling op zowel persoonlijk als zakelijk vlak waarbij ik van een ieder probeer te leren.
Maarten Godijn
Nico Prins

Nico Prins

Administrateur

Getrouwd en vader van twee volwassene kinderen, woonachtig in Egmond aan den Hoef. Sinds 1 mei ben ik werkzaam voor Treffer als financieel administrateur. Ik heb als financieel administrateur bij diverse grote werkgevers gewerkt, denk hierbij aan Hoogovens Handel en De Telegraaf. Voordat ik bij Treffer begon, ben ik werkzaam geweest in de Zorg en Welzijn. Dit is mijn eerste keer binnen een familie bedrijf met zeer korte lijnen waar snel geschakeld wordt. In mijn vrije tijd doe ik veel aan watersport, zowel boven als onderwater. Daarnaast ben ik in mijn vrije weekenden in de zomermaanden te vinden in Friesland om daar te kunnen varen, zeilen, fietsen en lopen met de hond. Ik vind het prachtig om deel uit te maken van een jong team wat weer een onderdeel is van een gezond dynamisch bedrijf waar nog een hoop potentie in zit.

Bas Aelbers

Consultant

Graag stel ik me via deze weg voor: ik ben Bas Aelbers , sinds 1 november 2017 werkzaam op de vestiging in Heerhugowaard. Ik woon al mijn hele leven in Alkmaar en ben getrouwd met Ilona. Samen hebben wij een zoontje genaamd Jax. De afgelopen 2.5 jaar heb ik gewerkt bij metselbedrijf Deurwaarder, eerst als timmerman en later als assistent uitvoerder. Daarvoor ben ik mede-eigenaar geweest van een bouwbedrijf op het gebied van particulieren werkzaamheden. De uitdaging voor mij is om de juiste mensen met de juiste bedrijven te matchen en dan niet alleen puur voor de aanvraag maar ook om een stukje persoonlijkheid mee te geven, aan zowel de werkgever maar ook aan de werknemer. Ik hoop, zoals zovelen bij Treffer, op een mooie langdurige loopbaan. Graag tot gauw ziens of aan de telefoon! Bas

Bas Aelbers